Opskrifter

Baguette

Baguette

Baguette eller flutes, som de også kan kaldes er et herligt multibrød. Baguette passer fint som tilbehør til maden til festen, som sandwich på skovturen, som morgenmad eller bare en ...
Groft indigo brød

Groft indigo brød

Groft indigo brød er som navnet siger, lavet på indigo med, men der er en stor del vårhvede i dette brød, samt indigo klid. Det er et mørkt brød, luftigt, ...
Krydderboller

Krydderboller

Krydderboller er en populær spise i hjemmene, de er lette og luftige, meget lidt skorpe, skal ristes og har en mild smag af kardemomme. [caption id="attachment_952" align="alignnone" width="300"] Krydderboller[/caption] Jeg ...
Mørkt italiensk brød

Mørkt italiensk brød

Mørkt italiensk brød er let og luftigt, skal helst spises inden for et par dage og har en let sødme pga maltmel, men ikke mindst en super god smag pga ...
Grove durumboller

Grove durumboller

Rigtig seje durumboller på alm og groft durummel, men seje på den gode måde, der hvor der er noget at tygge på. Hertil er de ret velsmagende, er koldhævet og ...
St. Patricks day boller

St. Patricks day boller

St. Patrick er en biskop fra Irland der levede i det 5. århundrede og er ikke noget vi fejrer ret meget i Danmark. Det gør man dog i den engelsktalende ...
Grove skovtursboller

Grove skovtursboller

Disse boller kan bruges til mange ting, men skovtursboller egner de sig ganske fint til med et skive ost eller spegepølse. Grove skovtursboller er nogle luftige boller med en god ...
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Der er en grund til at det hedder fastelavnsbolle og ikke fastelavnskage, da det først og fremmest er en bolle. Denne bolle burde egentlig hedde noget andet, for den kan ...
Skonsur – tykke pandekager

Skonsur – tykke pandekager

Skonsur kommer fra Island og er nogle ret tykke pandekager. Skonsur kan spises som vi normalt spiser pandekager, altså med sukker eller syltetøj, men de kan også spises med pålæg, ...