Opskrifter

Kærnemælksboller

Kærnemælksboller

Lækre boller, med både syrlighed og sødme og ganske luftige er hvad man skal forvente af disse super gode kærnemælksboller. Kærnemælksboller Der stod en kærnemælk i køleskabet, som ikke rigtig ...
Kanelsnegle

Kanelsnegle

Kanelsnegle Kanelsnegle er vel en af de kager som flest danskere kender og som har spist gennem hele livet. Jeg har smagt mange varianter og holder mest af dem som ...
Surdejs brød

Surdejs brød

Et surdejsbrød er altid et fornuftigt brød. Denne opskrift er lavet på manitoba og indigo hvede og giver et flot, let og smagfuldt brød. Det er dog et brød som ...
Hurtige durum boller

Hurtige durum boller

Hurtige durum boller er som navnet angiver, en relativt hurtig opskrift, men resultatet er ret godt. Det er boller i sin mest klassiske form med kun vand, gær, mel og ...
Kaiser boller

Kaiser boller

Kaiser boller hedder andre steder kaiser rolls, eller på tysk kaisersemmel og er en boller, som er ”flettet” og i øvrigt kan spores tilbage til 1760 i Østrig. Man mener ...
Grydebrød med øl

Grydebrød med øl

Grydebrød med øl er et super nemt brød at lave og det er næsten umuligt ikke at få et godt resultat ud af. Det skal stort set ikke æltes, det ...
Focaccia

Focaccia

Focaccia er et af de slags brød, man kun kan bage for sjældent, da de udgør en rigtig god partner til mad. Focaccia er nemme at lave og kombinationen af ...
Durum stykker

Durum stykker

Durum stykker er boller som både er lette og luftige, men som også har den fasthed som durum mel giver. De kan rulles runde, eller firkantede, eller bruges som sandwichbrød. ...