Lækre boller, med både syrlighed og sødme og ganske luftige er hvad man skal forvente af disse super gode kærnemælksboller. Kærnemælksboller Der stod en kærnemælk i køleskabet, som ikke rigtig ...
Kanelsnegle Kanelsnegle er vel en af de kager som flest danskere kender og som har spist gennem hele livet. Jeg har smagt mange varianter og holder mest af dem som ...
Et surdejsbrød er altid et fornuftigt brød. Denne opskrift er lavet på manitoba og indigo hvede og giver et flot, let og smagfuldt brød. Det er dog et brød som ...
Norsk hyttebrød med chiafrø er en opskrift jeg har fundet hos DR, hvor den var med i den store bagedyst i 2016. Norsk hyttebrød med chiafrø er i min verden ...
Hurtige durum boller er som navnet angiver, en relativt hurtig opskrift, men resultatet er ret godt. Det er boller i sin mest klassiske form med kun vand, gær, mel og ...
Kanelbullar er den svenske udgave af vores kanelsnegle, eller den norske kanelsnurre. De er vel mest kendt som de snegle man kan få i ikea, men hvis man færdes i ...
Kaiser boller hedder andre steder kaiser rolls, eller på tysk kaisersemmel og er en boller, som er ”flettet” og i øvrigt kan spores tilbage til 1760 i Østrig. Man mener ...
Focaccia er et af de slags brød, man kun kan bage for sjældent, da de udgør en rigtig god partner til mad. Focaccia er nemme at lave og kombinationen af ...
Durum stykker er boller som både er lette og luftige, men som også har den fasthed som durum mel giver. De kan rulles runde, eller firkantede, eller bruges som sandwichbrød. ...