Opskrifter

Surdej – part 2 – rugsurdej

Surdej – part 2 – rugsurdej

Denne gang om rugsurdej… til rugbrød. Dette er vel den surdej som de fleste kender eller har brugt gennem tiden. Surdejen følger de samme spilleregler som hvedesurdej, at bliver den ...
Bliv weekendbager – part 1

Bliv weekendbager – part 1

Denne blog handler om at bage brød og forhåbentlig et sted hvor erfaringer kan udveksles. Jeg er altid nysgerrig omkring brød, ælteteknikker, gadgets, hævemetoder osv. Jeg har dog mødt forskellige ...
Ølandsbrød – part 2

Ølandsbrød – part 2

Dejen er lavet, hævet i køleskabet i nat og står nu på bordet og hæver videre. Jeg tog den ene halvdel og lavede til boller og den anden halvdel til ...
Hveder

Hveder

Hveder er en klassisk spise som smager helt utrolig godt, men vi spiser dem generelt kun én gang om året, aftenen inden st. bededag. Jeg kan kun anbefale at man ...
Hveder – fordej

Hveder – fordej

Der gøres klar til hvederne med fordej, som laves dagen før hvederne skal bages. Disse hveder er klart bedre end dem man kan købe i et supermarked. Det tager mindre ...