Hveder – fordej

Der gøres klar til hvederne med fordej, som laves dagen før hvederne skal bages. Disse hveder er klart bedre end dem man kan købe i et supermarked.

Det tager mindre end 5 min, at blande lidt gær, vand og mel i en skål og så skal det stå i køleskabet i et døgns tid. Til gengæld, så giver fordejen en masse smag til hvederne, så det kan klart anbefales at gøre det. Opskriften til hvederne findes her.

Opskriften:

  • 2 dl vand (koldt)
  • 10g gær
  • 200g mel

Rør det sammen med en ske og sæt i køleskab i 24 timer. Jeg har sat film over skålen.

Jeg tog et par billeder af det

Hveder
Klar til at gå i gang
Hveder
Fordejen klar til hævning

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.