Bag noget her fra bloggen og vind brød!

31.5.2015 har min blog 1 års fødselsdag og det vil jeg gerne fejre.

Jeg har en hel del besøgende på bloggen og forhåbentlig bliver der bagt noget godt brød rundt omkring i Danmark.

Da bloggen nu har 1 års fødselsdag tænkte jeg at jeg ville vende det om, så send mig et billede af noget du har bagt fra bloggen og en lille tekst, så deltager du i lodtrækningen om at få sendt en portion brød og nok lidt kage til en weekend. I praksis skal man sende et billede og en tekst til: bageren@weekendbageren.dk senest 31.5.2015.

Jeg trækker lod bland de modtagne bidrag og kontakter den som vinder for at få adressen, så jeg kan sende brødet. Jeg regner med at fremsende brødet 1-2 uger efter d. 31.5.2015 og det bliver op til en weekend.

Hvad jeg bager har jeg ikke besluttet endnu, men der bliver lidt forskelligt.

God bagning

Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.